Wuhan Libin Valve Manufacturing Co., Ltd.

De Klep die van Wuhanlibin Co., Ltd vervaardigen.

Thuis ProductenZonderlinge Kogelklep

Aangepaste de Kleuren Zonderlinge Kogelklep van AWWA DN1000, Anti-vervuilings Kneedbare IjzerKogelklep

Ik ben online Chatten Nu

Aangepaste de Kleuren Zonderlinge Kogelklep van AWWA DN1000, Anti-vervuilings Kneedbare IjzerKogelklep

AWWA DN1000 Customized Color Eccentric Ball Valve , Anti Pollution Ductile Iron Ball Valve
AWWA DN1000 Customized Color Eccentric Ball Valve , Anti Pollution Ductile Iron Ball Valve

Grote Afbeelding :  Aangepaste de Kleuren Zonderlinge Kogelklep van AWWA DN1000, Anti-vervuilings Kneedbare IjzerKogelklep

Productdetails:
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Betalingscondities: T/T
Gedetailleerde productomschrijving
Productnaam: metaal gezette kogelklep Materiaal: Roestvrij staal, WCB, Kneedbaar Ijzer,
Macht: Hand, Hydraulisch, Pneumatisch, Elektrisch Norm: BS, ASTM, ANSI
Kleur: Blauw, Zwart, het Verzoek van de Klant Verbinding: Gelast Ingepaste flenseinden,
Gebruik: De stroom van het controlewater Structuur: Bal, Volledige haven
Hoog licht:

het dubbel compenseerde klep

,

De Zonderlinge Kogelklep van AWWA DN1000

,

Anti-vervuilings Kneedbare IjzerKogelklep

Zonderlinge Halve Kogelklep, Kogelklep, Rubber verzegelde kogelklep

 

De zonderlinge semi-bal in al zijn onderdelen stijfheid, laag hoofdverlies, en sterke anti-vervuilings ontsmettingsmogelijkheden, voordelen, kan aan hoge stroom, hoge concentratie van onzuiverheden van water, olie, gas aanpassen en ander media milieu, is de ideale verbeteringsproducten van de traditionele poortklep, vleugelklep enz.
Producttoepassing:
1. Geschikt voor riolering, water, zeewatersysteem.
2. Het systeem is geschikt voor stroom regelgeving, het pompen onder druk gezet pijpleidingssysteem, en de openingsklep bij de bodem van de dam.
3. Kan tegelijkertijd als veiligheidsklep, uitbarstingspijpen en druk worden gebruikt die klep, enz. verminderen.
Productstructuur en eigenschappen:
1. Klepstijfheid: sferische klepspoel voor de zonderlinge onstabiele algemene structuur. De kleppen kunnen aan hoge snelheid aanpassen en groter dan de stroomvoorwaarden. In werking stellend het kleine openen en hoge drukvoorwaarden, de klep geen trilling, geen lawaai.
2. De klephaven voor divers ontwerp, stroomweerstand is kleiner dan vleugelklep.
3. Klep om een betrouwbare verbinding te bereiken. De zonderlinge structuur, die tussen het centrum geïnstalleerd is en het draaipunt van de spoelklep een excentriciteit heeft, wanneer de klep volledig gesloten is, als wij bij een lichte hoek sluiten, de de klepzetel en klep het verzegelen oppervlakte interferentie tussen de sferische kern, die een grote dringende kracht tussen de twee oppervlakten zal hebben om hoger te vormen dan de drukverbinding, betrouwbare verbinding zal veroorzaken. De zonderlinge bedragwaarde van de klep is uitgevoerde strenge theoretische berekeningen (hydraulicaberekening, zonderlinge schacht buigende stijfheid, gewrongen stijfheidsberekening, bal GLB en de berekening van de zetelmisvorming) om aan de vereisten van de bidirectionele klepverbinding te voldoen.
4. De het verzegelen oppervlakteslijtage is klein. Wanneer de klep volledig open is, het gezicht van de klepverbinding in het kleplichaam „wordt verborgen“ van directe spoelende vloeistof die. Harde het verzegelen klep het verzegelen oppervlakte van het verhardende proces van de roestvrij staallaser, de klepzetel het verzegelen oppervlakte die het zuivere procédé van het nikkellassen, de hardheid gebruiken van de twee materialen met een redelijke, lopende, goede weerstand tegen bestand sliberosie. Harde verbindingszetel in een bepaalde waaierpoort“ vlotter“ om vervaardiging, assemblage en slijtagefouten te compenseren. Het zachte corrosiebestendige pakket van het het nitrilrubber van de verbindingsspoel als geheel, slijtvast.
5. De verbindingsoppervlakte heeft zelf-reinigingscapaciteit. In bijlage aan de het verzegelen oppervlakte voor het nabijgelegen deposito van vuil, sluit de klep zodra elk, kan worden gesneden.
6. De klep door kleplichaam, klepdekking, klepzetel, zonderlinge trapas en delen van de verbindingsassemblage, delenhoeveelheid wordt samengesteld is minder, is de structuur die compact. De verschijningen zoals de lengte van de klepstructuur, de grootte van de installatiehoogte is kleiner dan poortklep, bolklep, enz.

 

Aangepaste de Kleuren Zonderlinge Kogelklep van AWWA DN1000, Anti-vervuilings Kneedbare IjzerKogelklep 0

Contactgegevens
Wuhan Libin Valve Manufacturing Co., Ltd.

Contactpersoon: Zhu Jun

Tel.: 86-15902796160

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)