Wuhan Libin Valve Manufacturing Co., Ltd.

De Klep die van Wuhanlibin Co., Ltd vervaardigen.

Thuis ProductenVaste Kegelklep

DN1000 tot zwijgen brengende Functie Vaste Kegelklep, Maximum 120°C-Temperatuur Regelende Klep

Ik ben online Chatten Nu

DN1000 tot zwijgen brengende Functie Vaste Kegelklep, Maximum 120°C-Temperatuur Regelende Klep

DN1000 Silencing Function Fixed Cone Valve , Max 120°C Temperature Regulating Valve
DN1000 Silencing Function Fixed Cone Valve , Max 120°C Temperature Regulating Valve

Grote Afbeelding :  DN1000 tot zwijgen brengende Functie Vaste Kegelklep, Maximum 120°C-Temperatuur Regelende Klep

Productdetails:
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Betalingscondities: T/T
Gedetailleerde productomschrijving
Materiaal: Kneedbaar Ijzer, Roestvrij staal grootte: DN100 - DN2400
Het werken: Versnellingsbak, Elektrische Actuator, Vloeibare Aandrijving, Pneumatische Aandrijving Temperatuur: Tot 120°C
naam: Vaste Kegelklep
Hoog licht:

vrije uitlaatklep

,

DN1000 temperatuur regelende klep

,

Tot zwijgen brengende Functie Vaste Kegelklep

Vaste Kegelklep, Kegelklep, Regelende Klep, Datatransportbesturingklep

 

De vaste kegelkleppen worden meestal gebruikt om stroom van dammen, duidelijk-waterreservoirs, versperringen of opslagbassins te regelen. Het is ook een vrije uitlaatklep die algemeen als klep van de turbineomleiding, reservoirafvoerkanaal of ononderbroken omzetting van energie wordt gebruikt. Om het even welke schade toe te schrijven aan cavitatie en om het even welk risico voor de structuur toe te schrijven aan trillingen en schommelingen moeten worden vermeden. De vaste kegelklep heeft een vaste kegel met de contouren aangegeven van ribben die de trillingsproblemen verbonden aan andere vaste kegelontwerpen elimineren. De stroom wordt gecontroleerd door beweging van een externe roestvrij staalpoort die een druppel strak metaal aan metaal heeft. Sluit af. Wanneer het lossen in de atmosfeer, spreidt de straal uit in een brede kegelhoek uit en verdeelt in een fijne nevel. Als de insluiting van de straal wordt gewenst, kan een kap worden geïnstalleerd wat tarieven de stroom overleggen.

 

Productstructuur en Eigenschap

De vaste kegelklep bestaat uit pijpen, vaste kegel, kokerrem, klepzetels, en het aandrijvingsmechanisme en andere onderdelen. Vaste kegelpijp en radiaal door de de bladsteun en verbinding. De kegelpijp en de bewaartermijn van geen open muursectie, de kokerpijp opgezet buiten de poort door de asbeweging van de de poortlengte van de kokermuur zonder open sectie te veranderen, speelden de rol van aanpassingsklep het openen. De klepafzet kan volgens daadwerkelijke voorwaardensluier worden geplaatst, kan de sluier het de stroompatroon van de klepafzet beperken. Regelende die klep door een aandrijvingsmechanisme wordt gecontroleerd. Vaste kegeluitlaatklep verantwoordelijk voor middel en twee types structurele vormen. Middelgrote die pijp in het midden van de pijp wordt geïnstalleerd, die datatransportbesturing, etc. onder verminderde druk vertrekken. De middelgrote pijp zou over het algemeen aan de sluier moeten worden toegevoegd, zodat het uiteinde van de pijpklep beschermen tegen cavitatieschade. Lossingstype in het pijpleidingseind wordt geïnstalleerd die, die etc. en druk, niveaucontrole lossen houden die.

De vaste kegelklep bestaat uit pijp, vaste kegel, kokerrem, klepzetel, actuator en andere onderdelen. De pijp en de vaste die kegel zijn vermeend en verbindt door radiale bladen. Een open sectie zonder buismuur wordt behouden tussen de pijp en de kegel, de kokerrem is geïnstalleerd buiten de pijp. Door de kokerrem te bewegen axiaal, kan de lengte van de openingssectie zonder buismuur worden veranderd om klep het openen te regelen. De vaste kegelklep heeft goede het tot zwijgen brengen functie en anti-cavitatiefunctie.

Eigenschapsnaam Eigenschapswaarde
Opbrengsnaam Vaste Kegelklep, Kegelklep, Regelende Klep, Datatransportbesturingklep
Materiaal Kneedbaar Ijzer, Roestvrij staal
Grootte DN100 - DN2400
Druk PN10, PN16, PN25
Het werken Versnellingsbak, Elektrische Actuator, Vloeibare Aandrijving, Pneumatische Aandrijving
Temperatuur Tot 120°C

DN1000 tot zwijgen brengende Functie Vaste Kegelklep, Maximum 120°C-Temperatuur Regelende Klep 0

Vaste Kegelklep Brochure.pdf

Contactgegevens
Wuhan Libin Valve Manufacturing Co., Ltd.

Contactpersoon: Zhu Jun

Tel.: 86-15902796160

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)