Wuhan Libin Valve Manufacturing Co., Ltd.

De Klep die van Wuhanlibin Co., Ltd vervaardigen.

Thuis ProductenHoge prestaties vlinderkleppen

De gemakkelijke Vleugelkleppen van Installatie Hoge Prestaties/Dubbele Zonderlinge Vleugelklep

Ik ben online Chatten Nu

De gemakkelijke Vleugelkleppen van Installatie Hoge Prestaties/Dubbele Zonderlinge Vleugelklep

Easy Installation High Performance Butterfly Valves / Double Eccentric Butterfly Valve
Easy Installation High Performance Butterfly Valves / Double Eccentric Butterfly Valve

Grote Afbeelding :  De gemakkelijke Vleugelkleppen van Installatie Hoge Prestaties/Dubbele Zonderlinge Vleugelklep

Productdetails:
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Betalingscondities: T/T
Gedetailleerde productomschrijving
Productnaam: Dubbele Zonderlinge Vleugelklep Structuur: Zonderlinge vlinder,
Materiaal: Roestvrij staal, Afgietsel, Di, Kneedbaar Ijzer Druk: Middelgrote druk
Temperatuur van Media: Tot 120°C Verbinding: FLENS
Type: Hoge Prestaties, vleugelklep
Hoog licht:

vleugelkleppen op hoge temperatuur

,

Dubbele Zonderlinge Vleugelklep

,

De gemakkelijke Vleugelkleppen van Installatie Hoge Prestaties

Vleugelklep, Zonderlinge Vleugelklep, Gecompenseerde Vleugelklep, Di,

 

De vleugelkleppen zijn niet alleen eenvoudig in structuur, klein in volume, licht in gewicht, laag in materiële consumptie, klein in installatiegrootte, klein in het drijven van ogenblik, eenvoudig in verrichting en snel in verrichting, maar ook hebben goede stroomregelgeving functie en het verzegelen kenmerken. Zij zijn in de afgelopen decennia één van snelst - groeiende klepverscheidenheden. De vleugelkleppen worden wijd gebruikt. De verscheidenheid en de hoeveelheid van zijn gebruik breiden zich nog uit, en het ontwikkelt zich naar op hoge temperatuur, hoge druk, groot kaliber, het hoge verzegelen, regelgeving kenmerken met lange levensuur, uitstekende en multifunctioneel van een klep. Zijn betrouwbaarheid en andere prestatie-indicators hebben een hoog niveau bereikt.
De vleugelkleppen zijn geschikt voor stroomregelgeving. Omdat het drukverlies van vleugelklep in de pijp vrij groot is, ongeveer drie keer zou dat van poortklep, wanneer het kiezen van vleugelklep, de invloed van drukverlies op pijpleidingssysteem volledig moeten worden overwogen, en de sterkte van vlinderplaat onder pijpleidings middelgrote druk bij het sluiten ook zou moeten worden overwogen. Bovendien moet de het werk temperatuurbeperking van elastisch zetelmateriaal bij op hoge temperatuur ook worden overwogen.
Kenmerk
1. De vleugelklep heeft de kenmerken van eenvoudige structuur, klein volume, lichtgewicht, lage materiële consumptie, kleine installatiegrootte, snelle omschakeling, 90 graad het vergelden omwenteling en klein drijfogenblik. Het wordt gebruikt om het middel in de pijpleiding af te snijden te verbinden en te regelen, en heeft goede vloeibare controlekenmerken en het verzegelen prestaties.
2. De vleugelkleppen kunnen dunne modder vervoeren en de minste vloeistof opslaan bij de mond van de pijpleiding. Het goede verzegelen kan onder lage druk worden bereikt. Goede regelgeving prestaties.
3. Het gestroomlijnde ontwerp van vlinderplaat kan het verlies van vloeibare weerstand verminderen, zodat is het een energy-saving product.
4. De klepstam is een door-staafstructuur. Na het doven van en het aanmaken van behandeling, heeft het goede uitvoerige mechanische eigenschappen, corrosieweerstand en krasweerstand. Wanneer de vleugelklep wordt geopend en gesloten, wordt de stam slechts geroteerd maar niet opgeheven. De vuller van de stam is niet gemakkelijk te vernietigen en de verbinding is betrouwbaar. Vast met de de kegelspeld van de vlinderplaat, het uitbreidingseind anti-wegspoelingsontwerp, is om de instorting van de klepstam te vermijden wanneer de verbinding tussen de stam en de vlinderplaat toevallig breekt.
5. De drijfvormen zijn de hand, aandrijving van het wormwiel, elektrische, pneumatische, hydraulische, elektrohydraulische aaneenschakeling en andere uitvoerende mechanismen, die controle over lange afstand en automatische verrichting kunnen realiseren.
Voordeel
1. Opent en sluitend geschikt, snel, arbeidsbesparend, is de vloeibare weerstand klein, en kan vaak worden in werking gesteld.
2. Het is eenvoudig, klein, kort, klein in structuur in grootte in lengte in volume en licht in gewicht. Het is geschikt voor grote kaliberkleppen.
3. De dunne modder kan worden vervoerd en de minste vloeistof kan bij de afzet van de pijpleiding worden opgeslagen.
4. Het goede verzegelen kan onder lage druk worden bereikt.
5. Goede regelgeving prestaties.
6. Wanneer volledig open, is het efficiënte stroomgebied van zetelpassage groter en de vloeibare weerstand is kleiner.
7. Het het openen en het sluiten ogenblik is klein. Omdat de vlinderplaten aan beide kanten van de roterende schacht aan elkaar onder de actie van middel fundamenteel gelijk zijn, is de richting van de producerende torsie tegenover, zodat zijn openen en sluiten meer arbeidsbesparend.
8. De verzegelende oppervlaktematerialen gebruiken over het algemeen rubber, zodat zijn de lagedruk het verzegelen prestaties goed.
9. Gemakkelijke installatie.
10. Flexibele en arbeidsbesparende verrichting. De hand, elektrische, pneumatische en hydraulische wijzen kunnen worden geselecteerd.

Eigenschapsnaam Eigenschapswaarde
Productnaam Hoge PrestatiesVleugelklep, Vleugelklep, Zonderlinge Vleugelklep, Gecompenseerde Vleugelklep
Structuur Zonderlinge vlinder,
Materiaal Roestvrij staal, Afgietsel, Di, Kneedbaar Ijzer
Macht Hand, Pneumatisch, Elektrisch, Hydraulisch, In werking gesteld Toestel
Druk Middelgrote Druk
Temperatuur Tot 120°C
Verbinding Flens
Kleur Het Verzoek van de klant, Aangepaste RAL5015 RAL5017 RAL5005,
Type Hoge Prestaties, vleugelklep

 

 

De gemakkelijke Vleugelkleppen van Installatie Hoge Prestaties/Dubbele Zonderlinge Vleugelklep 0

Contactgegevens
Wuhan Libin Valve Manufacturing Co., Ltd.

Contactpersoon: Zhu Jun

Tel.: 86-15902796160

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)