Wuhan Libin Valve Manufacturing Co., Ltd.

De Klep die van Wuhanlibin Co., Ltd vervaardigen.

Thuis Productenzonderlinge stopklep

DN2000 de Zonderlinge Richtingverbinding met hoge weerstand van Bi van de Stopklep voor Industrieel Materiaal

Ik ben online Chatten Nu

DN2000 de Zonderlinge Richtingverbinding met hoge weerstand van Bi van de Stopklep voor Industrieel Materiaal

DN2000 High Strength Eccentric Plug Valve Bi Directional Seal For Industrial Equipment
DN2000 High Strength Eccentric Plug Valve Bi Directional Seal For Industrial Equipment

Grote Afbeelding :  DN2000 de Zonderlinge Richtingverbinding met hoge weerstand van Bi van de Stopklep voor Industrieel Materiaal

Productdetails:
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Betalingscondities: T/T
Gedetailleerde productomschrijving
Productnaam: Zonderlinge Stopklep, de Volledige Klep van de Havenstop, Stopklep Druk: Middelgrote Druk, Hoge druk, PN 1.0/1.6Mpa (150/200PSI)
Verbinding: Flens, Mechanisch Joint Exploitant: Handwiel, Elektrische/Pneumatische/Hydraulische Actuator van het Wormtoestel
Kleur: Blauw, Zwart, Aangepast
Hoog licht:

het dubbel compenseerde klep

,

de kleppen van de roestvrij staalstop

,

DN2000 zonderlinge Stopklep

Zonderlinge Stopklep, Volledige Haven, Kneedbaar Ijzer, Nul Lekkage, SS

 

De zonderlinge die stopklep meestal voor watervoorziening en rioleringssystemen wordt gebruikt, is een nul-lekkage, vochtigheidsschade, onderhoud-vrij, het hoog-levensklep, de klep van de lange geschiedenis in Europa en de Verenigde Staten aan gebruik, veel meer dan de hoeveelheid gebruik van traditionele kleppen zoals poortkleppen en vleugelklep, deze klep zijn de grootste gebruikte hoeveelheid industrie van waterkleppen. De klepverscheidenheden de explosieve groei van vandaag, verkoop van zonderlinge roterende klep is geweest rangschikten eerst in de Europese van de waterklep markt van de V.S. en.
1. Spoel aan rotatie 90 graad om de en klep te voltooien die openen sluiten. Het geïntegreerde kneedbare ijzer verhoogt de sterkte van de stop en zorgt ervoor dat de installatiestandpunt correctienauwkeurigheid. Wanneer de klep wordt geopend, wordt de stop geroteerd aan de kant van de lichaamsholte, vermijdend het kanaal in de richting van stroom van de vloeistof, die verder gebruik van stopvloeistof op het effect en de vernietiging kan verhinderen, het leven verlengen. Al inclusieve rubberstop rubber het verzegelen oppervlakte kan een strakke verbinding nul bereiken lekkage. De stopklep binnen de werkende drukwaaier kan bi richting nul lekkageverbinding zijn.
2. De vloeibare stroom binnen van het ronde havengebied en gaat door de rechthoekige weg over. Van rond tot rechthoekig, zal de stroom de zeteloppervlakte spoelen en zal zo het vuil schoonmaken om de accumulatie van het vuil te verhinderen. Toen klep het sluiten, het vuil zou kunnen weg worden geduwd. En de rubberzetel zal zo de zeteloppervlakte omringen om 100%-verbinding te verzekeren.
3. Volledig havenontwerp, geen haven die, laag hoofdverlies krimpen.
4. Volledige hoogste het openen bonnet, als het klepeind van zijn leven; vervang eenvoudig de klepdekking om het ontmantelen van de klepupdate te voltooien.
5. Met lange levensuur, onderhoud-vrij. Het verzegelen de oppervlakte met 95%-nikkel of SS304-het procédé van het roestvrij staallassen, de verbonden klepzetel en de klep als geheel, kunnen de kraan rubber het verzegelen oppervlaktecorrosie effectief verhinderen of de roest vernietigt media. Projectie van de het verzegelen oppervlakte om ervoor te zorgen dat de rubberstop en slechts een nikkel of roestvrij staalcontacten, het ingekapselde leven van rubber kunnen zeer verbeteren. De rubber ingekapselde spoel, roest niet. De bescherming van het grintstootkussen door het contact met de vloeistof in het puin te verminderen om de levensduur van verpakking en kokerjasje te verhogen.

 

Eigenschapsnaam Eigenschapswaarde
Productnaam Zonderlinge Stopklep, Gecompenseerde Stopklep, de Volledige Klep van de Havenstop, Stopklep
Druk Middelgrote Druk, Hoge druk, PN 1.0/1.6/2.5Mpa
Verbinding Flens, Mechanisch Joint
Exploitant Handwiel, Wormtoestel, Elektrische/Pneumatische/Hydraulische Actuator

DN2000 de Zonderlinge Richtingverbinding met hoge weerstand van Bi van de Stopklep voor Industrieel Materiaal 0

Contactgegevens
Wuhan Libin Valve Manufacturing Co., Ltd.

Contactpersoon: Zhu Jun

Tel.: 86-15902796160

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

Andere Producten