Wuhan Libin Valve Manufacturing Co., Ltd.

De Klep die van Wuhanlibin Co., Ltd vervaardigen.

Ik ben online Chatten Nu

Controleklep

Check Valve
Check Valve Check Valve

Grote Afbeelding :  Controleklep

Productdetails:
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Levertijd: 40 dagen
Gedetailleerde productomschrijving
Druk: Middelgrote druk Havengrootte: DN15-DN100
Materiaal: Afgietsel Temperatuur van Media: Normale Temperatuur
Structuur: Controle Media: water
Standaard of niet genormaliseerd: Norm Toepassing: water
Hoog licht:

DN100 de Klep niet van de Terugkeercontrole

,

PN10 de Klep niet van de Terugkeercontrole

,

DN15 de Klep van de schommelingscontrole

De Klep van de schommelingscontrole, Controleklep, Niet teruggevenkleppen, Terugvloeiingsklep,

 

Een controleklep is een apparaat dat slechts de stroom van vloeistoffen in één richting toestaat. Zij hebben twee havens, één als inham voor de media en één als output voor de media. Aangezien zij media slechts stroom in één richting toestaan, worden zij algemeen bedoeld als ‚één manierkleppen‘ of ‚niet terugkeerkleppen.‘ Het belangrijkste doel van een controleklep is terugvloeien in het systeem te verhinderen.
Een controleklep baseert zich op een drukverschil om te werken. Zij vereisen een hogere druk aan de inputkant van de klep dan de outputkant om de klep te openen. Wanneer de druk hoger is aan de afzetkant (of de input zijdruk is niet hoog genoeg), zal de klep sluiten. Afhankelijk van het kleptype, is het sluitingsmechanisme verschillend. In tegenstelling tot andere kleppen, vereisen zij een geen handvat, een hefboom, actuator, of mens om correct te werken.

Zij zijn algemeen geïnstalleerd in toepassingen dat het terugvloeien een kwestie zou veroorzaken. Nochtans, aangezien zij niet terugkeerkleppen zijn, zijn zij een goedkope, efficiënte, en gemakkelijke oplossing om een potentiële kwestie op te lossen. Het terugvloeien kan een kwestie veroorzaken als het terugvloeien, en daarom, stroomopwaarts vervuilt de media vervuild is. Bijvoorbeeld, zal een rioollijn een niet terugkeerklep hebben om ervoor te zorgen dat het afval maar het systeem ver*late kan niet weer opnemen. Zij worden ook gebruikt als het terugvloeien schade aan materiaal stroomopwaarts zal veroorzaken dat media kan slechts toestaan om in één richting te stromen. Bijvoorbeeld, kan een omgekeerde osmosefilter waterpas door het slechts hebben in één richting, zodat is een één manierklep stroomafwaarts geïnstalleerd om dit te verhinderen. Er is diverse grootte, ontwerpen, en het materiaal om daar te verzekeren is een controleklep voor elke toepassing.

Eigenschapsnaam Eigenschapswaarde
Productnaam De Klep van de schommelingscontrole, Controleklep, Niet teruggevenkleppen, Terugvloeiingsklep
Druk PN10, PN16, PN25
Lichaamsmateriaal Roestvrij staal, Kneedbaar Ijzer
Temperatuur Tot 120°C
Kleur Aangepast

 

Controleklep 0

Controleklep 1

Controleklep 2

Contactgegevens
Wuhan Libin Valve Manufacturing Co., Ltd.

Contactpersoon: Zhu Jun

Tel.: 86-15902796160

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)